Genereer een passief online inkomen met SFX Academy – Online Stock trading academie

Verdien commissie op basis van volume, dus op elke doorverwezen nieuwe klant. Of leer jezelf een extra skillset aan.

nov 19, 2022

Home » Projects » SFX Academy – Online Stock trading academie
Passief inkomen | Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - SFX Academy - Online Stock trading academy

Investeer in jezelf door een professionele cursus in Stock trading te volgen of deel deze SFX academie met je vrienden en kennissen.

Er zijn twee manieren om online inkomsten te genereren:

1. Volg de SFX academy – Online Stocks / Aandelen trading academie – IM Mastery Academy en leer beleggen op deze interessante financiële markt.

Bij SFX academie leer je hoe je op de aandelenmarkt kunt handelen. Dit omvat het kopen en verkopen van individuele aandelen en ETF’s, die op de beurs verhandeld worden.

Daarnaast leer je ook over de termijnmarkten, waarbij je kunt handelen in futures-contracten. Als je net begint met futures, is het aan te raden om te starten met de Microfutures-contracten, die minder risico’s met zich meebrengen dan de mini- of volledige contracten. Bij SFX Academy krijg je analyses van aandelenindexfutures, goud, zilver, ruwe olie, valuta’s en nog veel meer. Je kunt zelfs futures verhandelen van producten zoals sojabonen en tarwe.

Wat zijn de voordelen van SFX?

Bij SFX academie leer je verschillende manieren om de markten te benaderen, waaronder de Fibonacci-tijd- en prijsanalyse die wordt gebruikt door Chris Terry. Je leert hoe je de prijsbewegingen op elke grafiek kunt analyseren om belangrijke koop- en verkoopbeslissingen te maken. Je leert ook hoe je de tijdbewegingen op de markt kunt analyseren, wat nuttig kan zijn bij het timen van in- en uitgangen. Kortom, SFX academie biedt veel voordelen voor het leren van verschillende manieren om de markten te benaderen en het maken van goede beleggingsbeslissingen.

Wat is Stock trading eigenlijk?

De aandelenmarkt is het gedeelte van de kapitaalmarkt waar aandelen worden gekocht en verkocht. Dit omvat zowel gereguleerde effectenbeurzen als minder gereguleerde markten voor aandelen. Voorbeelden van Europese effectenbeurzen waar aandelen verhandeld worden zijn de London Stock Exchange, de Deutsche Börse en de Amsterdamse effectenbeurs. Deelnemers aan de aandelenmarkt kunnen individuele aandelenhandelaren of hedgefonds-dealers van over de hele wereld zijn. Er kan ook sprake zijn van een fysieke of virtuele marktplaats. Sommige aandelenbeurzen zijn op een fysieke locatie, een methode die bekendstaat als open outcry of parkethandel. In andere gevallen, en vooral bij vrijmarkten, gebeurt de handel tegenwoordig via de computer. Het principe is in alle gevallen hetzelfde als op een veiling: er wordt geboden op de aandelen met als doel de transactie zo snel mogelijk te laten verlopen (behalve bij het at market kopen of verkopen). De New York Stock Exchange is een voorbeeld van een fysieke aandelenbeurs, terwijl de NASDAQ een virtuele beurs is die verder vrijwel hetzelfde functioneert. De Beurs van Parijs (sinds 2000 een onderdeel van Euronext) had voor de invoering van het CATS-handelssysteem in 1986 de vorm van een parkethandel. Sindsdien is deze aandelenbeurs vrijwel volledig virtueel geworden. Koersen van aandelen en andere activa zijn een belangrijke indicator voor de economische activiteit en daarmee ook de economische groei van een land. Daarom houden centrale banken deze koersen continu in de gaten.

TOP AANBEVELING

2. Je kan deze SFX Academy – Online Stock trading academie ook gaan promoten en een passief inkomen genereren op basis van volume.

Je zou dit kunnen bekijken als een portfolio van een verzekeringsmakelaar. Je begeleid en ondersteund samen met de community jou aangebrachte studenten.

Verdienmodel:

 • Als je 2 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je de cursus gratis (33% korting). Als je 3 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €150. Als je 12 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €600. En als je 30 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €1000.
 • …. 
 • Als je een influencer bent met meer dan 50k volgers., Neem alstublieft contact met ons op..

>>> All about the IM academy on Facebook

Voorwaarde:

 • De abonnementen moeten actief zijn
 • Om een Independent Business Owner te worden, moet je het IBO-pakket afsluiten voor €24,95 per maand.

Start met het verdienen van een passief inkomen met het IBO programma van IM Mastery Academy

Om IBO te worden en/of SFX Academie op te starten, volg je de volgende stappen:

 • Zoek uit wat IBO en SFX Academie precies zijn en wat hun doelstellingen zijn. Dit helpt je om te bepalen of dit iets is wat je wilt doen.
 • Maak een businessplan op om te bepalen wat je wilt bereiken met IBO en/of SFX Academie. Dit zal je helpen om te bepalen wat voor soort opleidingsprogramma’s je wilt aanbieden, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je dit gaat financieren.
 • Klik op link passief inkomen.
 • Je besteld een abonnement ( IBO (als je zelf wil gaan verdelen ) en/of  SFX academie (enkelvoudige cursus) of  IMpowered (hier kan je jezelf op 2 cursussen tegelijk abonneren tegen een gereduceerd tarief )
 • Er is een garantie van 7 dagen geld terug op elke cursus.
 • De cursus wordt elke maand automatisch vernieuwd, tenzij je het opzegt vóór de vernieuwingsdatum.
 • We adviseren je om zeker contact met ons op te nemen om het maximale uit de academie en de wereldwijde community te halen.
 • Je kan de gegevens van je mentor terugvinden in de backoffice onder “upline IBO” of door contact op te nemen via mijn sociale media.
 • We zullen contact met je opnemen na registratie.