Genereer een passief online inkomen met COIN STAKING of het in bewaring geven tegen interest

Verdien commissie op basis van volume, dus op elke doorverwezen nieuwe klant. Of leer jezelf een extra skillset aan.

nov 19, 2022

Home » Projects » COIN STAKING of het in bewaring geven tegen interest
Passief inkomen | Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - DCX Academy - Online Crypto staking.

Investeer in jezelf door een professionele cursus te volgen in crypto staking of deel deze academie met je vrienden en kennissen.

Er zijn twee manieren om inkomsten te genereren:

1. Volg de DCX Academy – Online Crypto staking van IM Academy en leer hoe je grote rente kunt behalen op je munten op de crypto markt.

Rust jezelf uit met de opleiding Crypto Staking van DCX Academie om te profiteren van de digitale valutamarkt – een van de grootste financiële markten die groeit naar $1 biljoen USD. Wat is uniek aan deze markt? Deze markt is 24/7 actief en vormt snel de manier waarop winkels en verkopers die nu digitale valuta accepteren, zaken doen. Leer hoe deze markt werkt, de verschillende soorten digitale valuta’s en hoe je een gedegen praktische kennis kunt opdoen van het veilig gebruiken van digitale valuta’s in het dagelijks leven.

Wat is Crypto staking eigenlijk?

Veel cryptocurrency investeerders hebben vast wel eens gehoord van staking, maar wat houdt dit nu precies in? Hoewel het misschien wat ingewikkeld lijkt, is staken van je cryptocurrencies vaak gemakkelijk en kan in veel gevallen een leuke bijverdienste opleveren.

Staken betekent in principe dat investeerders cryptocurrencies vastzetten in een bepaald contract of op een exchange, en hiervoor periodiek beloningen ontvangen. Niet alle cryptocurrencies kunnen gebruikt worden voor staking. Alleen cryptocurrency projecten die werken met het proof-of-stake consensus model kunnen vastgezet worden in ruil voor rendement. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel cryptomunten die hiervoor geschikt zijn.

Staking kan dus gezien worden als het crypto-equivalent van het op een spaarrekening zetten van geld. Het verschil is dat wanneer je geld op een spaarrekening stort, de bank het uitbetaalt aan anderen en de rente met je deelt. Wanneer je je crypto inzet voor staking, vergrendel je je digitale activa om bij te dragen aan de beveiliging van een blockchain-netwerk en hiervoor beloningen te ontvangen.

De meeste grote cryptocurrency exchanges bieden gebruikers de mogelijkheid om hun cryptocurrencies op het platform te staken, maar er zijn ook externe mogelijkheden. Zo kunnen gebruikers zich aansluiten bij een staking pool en bij de meeste proof-of-stake netwerken is het zelfs mogelijk om validator van het netwerk te worden, hoewel dit meestal alleen voor grote investeerders beschikbaar is.

TOP AANBEVELING

2. Je kan deze “DCX Academy – Online Crypto academie – Staking” ook gaan promoten en een passief inkomen genereren op basis van volume.

Je kan dit zien als een verzameling van de projecten en activiteiten van een verzekeringsmakelaar die ook betrokken is bij netwerk marketing. In deze rol fungeer je als coach en bied je ondersteuning aan de studenten die je hebt aangenomen in de community. Je begeleidt hen om hun doelen te bereiken en helpt ze om zich te ontwikkelen in hun carrière als crypto trader of investeerder in cryptomunten. Dit kan een geweldige manier zijn om je eigen vaardigheden en kennis te delen met anderen, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen portfolio en netwerk uitbreidt.

Verdienmodel:

 • Als je 2 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je de cursus gratis (33% korting). Als je 3 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €150. Als je 12 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €600. En als je 30 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €1000.
 • …. 
 • Als je een influencer bent met meer dan 50k volgers., Neem alstublieft contact met ons op..

>>> All about the IM academy on Facebook

Voorwaarde:

 • De abonnementen moeten actief zijn
 • Om een Independent Business Owner te worden, moet je het IBO-pakket afsluiten voor €24,95 per maand.

Start met het verdienen van een passief inkomen met het IBO programma van IM Mastery Academy

Om IBO te worden en/of DCX Academie op te starten, volg je de volgende stappen:

 • Zoek uit wat IBO en DCX Academie precies zijn en wat hun doelstellingen zijn. Dit helpt je om te bepalen of dit iets is wat je wilt doen.
 • Maak een businessplan op om te bepalen wat je wilt bereiken met IBO en/of DCX Academie. Dit zal je helpen om te bepalen wat voor soort opleidingsprogramma’s je wilt aanbieden, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je dit gaat financieren.
 • Klik op link passief inkomen.
 • Je besteld een abonnement ( IBO (als je zelf wil gaan verdelen ) en/of  DCX academie (enkelvoudige cursus) of  IMpowered (hier kan je jezelf op 2 cursussen tegelijk abonneren tegen een gereduceerd tarief )
 • Er is een garantie van 7 dagen geld terug op elke cursus.
 • De cursus wordt elke maand automatisch vernieuwd, tenzij je het opzegt vóór de vernieuwingsdatum.
 • We adviseren je om zeker contact met ons op te nemen om het maximale uit de academie en de wereldwijde community te halen.
 • Je kan de gegevens van je mentor terugvinden in de backoffice onder “upline IBO” of door contact op te nemen via mijn sociale media.
 • We zullen contact met je opnemen na registratie.