Genereer een passief online inkomen met DCX Academy – Online Crypto trading academie

Verdien commissie op basis van volume, dus op elke doorverwezen nieuwe klant. Of leer jezelf een extra skillset in online crypto trading aan.

 

nov 19, 2022

Home » Projects » DCX Academy – Online Crypto trading academie
Passief inkomen | Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - DCX Academy - Online Crypto trading academie.

Investeer in jezelf door deel te nemen aan de professionele cursus in crypto trading van de DCX academie. Of deel deze academie met je vrienden en kennissen zodat zij ook kunnen leren over crypto trading.

Er zijn twee manieren om inkomsten te genereren:

1. Volg de DCX Academy – Online Crypto educatie van IM Academy en leer handelen op deze interessante financiële markt.

Rust jezelf uit met de opleiding “DCX academie” om te profiteren van de digitale valutamarkten, een van de grootste financiële markten die groeit naar 1 biljoen USD. Wat maakt deze markt uniek? Deze markt is 24/7 actief en wordt snel de manier waarop winkels en verkopers die nu digitale valuta accepteren, zaken doen. Leer hoe deze markt werkt, de verschillende soorten digitale valuta’s en hoe je een gedegen praktische kennis kunt opdoen van het veilig gebruiken van digitale valuta’s in het dagelijks leven.

Wat is Crypto trading eigenlijk?

Crypto trading is het kopen en verkopen van cryptocurrency, zoals Bitcoin of Ethereum. Dit gebeurt via online platforms waar handelaren met elkaar in contact komen om te traden. Handelaren zijn vaak op zoek naar winst en proberen te profiteren van de fluctuaties in de waarde van de cryptocurrency.

Er zijn verschillende manieren om te handelen in cryptocurrency. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid cryptocurrency kopen en wachten tot de waarde stijgt, om het daarna weer te verkopen voor een hogere prijs. Dit wordt ook wel “long gaan” genoemd. Je kunt ook “short gaan”, wat betekent dat je een bepaalde hoeveelheid cryptocurrency verkoopt die je nog niet bezit, in de verwachting dat de waarde daarvan zal dalen. Zo kun je winst maken op het verschil in waarde.

Er zijn ook verschillende strategieën die handelaren kunnen gebruiken bij het traden van cryptocurrency. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van technische analyse om te bepalen wanneer je moet kopen en verkopen, of je kunt gebruikmaken van fundamentele analyse om te bepalen welke cryptocurrency het meest waarschijnlijk in waarde zal stijgen.

Het is belangrijk om te onthouden dat crypto trading risico’s met zich meebrengt. De waarde van cryptocurrency kan snel fluctueren en er is geen garantie dat je winst zult maken. Het is daarom verstandig om voorzichtig te zijn en je te verdiepen in de risico’s voordat je begint met traden.

TOP AANBEVELING

2. Je kan deze DCX Academy – Online Crypto academie ook gaan promoten en een passief inkomen genereren op basis van volume.

Je kan dit zien als een verzameling van de projecten en activiteiten van een verzekeringsmakelaar die ook betrokken is bij netwerk marketing. In deze rol fungeer je als coach en bied je ondersteuning aan de studenten die je hebt aangenomen in de community. Je begeleidt hen om hun doelen te bereiken en helpt ze om zich te ontwikkelen in hun carrière als crypto trader of investeerder in cryptomunten. Dit kan een geweldige manier zijn om je eigen vaardigheden en kennis te delen met anderen, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen portfolio en netwerk uitbreidt.

Verdienmodel:

 • Als je 2 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je de cursus gratis (33% korting). Als je 3 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €150. Als je 12 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €600. En als je 30 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €1000.
 • …. 
 • Als je een influencer bent met meer dan 50k volgers., Neem alstublieft contact met ons op..

>>> All about the IM academy on Facebook

Voorwaarde:

 • De abonnementen moeten actief zijn
 • Om een Independent Business Owner te worden, moet je het IBO-pakket afsluiten voor €24,95 per maand.

Start met het verdienen van een passief inkomen met het IBO programma van IM Mastery Academy

Om IBO te worden en/of DCX Academie op te starten, volg je de volgende stappen:

 • Zoek uit wat IBO en DCX Academie precies zijn en wat hun doelstellingen zijn. Dit helpt je om te bepalen of dit iets is wat je wilt doen.
 • Maak een businessplan op om te bepalen wat je wilt bereiken met IBO en/of DCX Academie. Dit zal je helpen om te bepalen wat voor soort opleidingsprogramma’s je wilt aanbieden, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je dit gaat financieren.
 • Klik op link passief inkomen.
 • Je besteld een abonnement ( IBO (als je zelf wil gaan verdelen ) en/of  DCX academie (enkelvoudige cursus) of  IMpowered (hier kan je jezelf op 2 cursussen tegelijk abonneren tegen een gereduceerd tarief )
 • Er is een garantie van 7 dagen geld terug op elke cursus.
 • De cursus wordt elke maand automatisch vernieuwd, tenzij je het opzegt vóór de vernieuwingsdatum.
 • We adviseren je om zeker contact met ons op te nemen om het maximale uit de academie en de wereldwijde community te halen.
 • Je kan de gegevens van je mentor terugvinden in de backoffice onder “upline IBO” of door contact op te nemen via mijn sociale media.
 • We zullen contact met je opnemen na registratie.