Genereer een passief online inkomen met NFT’s te traden, ook “non-fungible token” genoemd

Verdien commissie op basis van volume, dus op elke doorverwezen nieuwe klant. Of leer jezelf een extra skillset aan.

nov 19, 2022

Home » Projects » NFT’s te traden, ook “non-fungible token” genoemd
Passief inkomen | Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - NFT (non-fungible-token) trading cursus - DCX Academy

Investeer in jezelf en volg een professionele cursus in NFT-handel (NFT Trading) of deel deze academie met je vrienden en kennissen.

Er zijn twee manieren om inkomsten te genereren:

1. Volg de NFT (non-fungible-token) trading cursus van DCX Academy van IM Academy en leer hoe je grote rendementen kunt behalen op je NFT’s op de cryptocurrency markt.

Volg de DCX academie om meer te weten te komen over NFT’s. Zo leer je hoe ze werken en hoe je ze kunt verhandelen.

Wat is zijn NFT’s eigenlijk?

Een non-fungible token, of NFT, is een uniek digitale item dat gekoppeld is aan een account op een blockchain via een smart contract. Dit kan bijvoorbeeld kunst, audio, video of andere creatief werk zijn. De NFT’s worden bijgehouden op hun onderliggende blockchains en bieden kopers bewijs van eigendom. Hoewel de digitale bestanden zelf oneindig reproduceerbaar zijn, zijn de NFT’s dat niet. Ze zijn uniek en kunnen niet worden vervangen of uitgewisseld. De eigenaar van een NFT kan het item verkopen, net zoals bij het verkopen van cryptovaluta. Vaak wordt alleen een verwijzing naar het digitale bestand opgeslagen op de blockchain, omdat het opslaan van het bestand zelf duur en kostbaar is.

TOP AANBEVELING

2. Je kan deze “DCX Academy – Online Crypto academie – NFT’s” ook gaan promoten en een passief inkomen genereren op basis van volume.

Je kan dit zien als een verzameling van de projecten en activiteiten van een verzekeringsmakelaar die ook betrokken is bij netwerk marketing. In deze rol fungeer je als coach en bied je ondersteuning aan de studenten die je hebt aangenomen in de community. Je begeleidt hen om hun doelen te bereiken en helpt ze om zich te ontwikkelen in hun carrière als crypto trader of investeerder in cryptomunten. Dit kan een geweldige manier zijn om je eigen vaardigheden en kennis te delen met anderen, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen portfolio en netwerk uitbreidt.

Verdienmodel:

 • Als je 2 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je de cursus gratis (33% korting). Als je 3 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €150. Als je 12 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €600. En als je 30 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €1000.
 • …. 
 • Als je een influencer bent met meer dan 50k volgers., Neem alstublieft contact met ons op..

>>> All about the IM academy on Facebook

Voorwaarde:

 • De abonnementen moeten actief zijn
 • Om een Independent Business Owner te worden, moet je het IBO-pakket afsluiten voor €24,95 per maand.

Start met het verdienen van een passief inkomen met het IBO programma van IM Mastery Academy

Om IBO te worden en/of DCX Academie op te starten, volg je de volgende stappen:

 • Zoek uit wat IBO en DCX Academie precies zijn en wat hun doelstellingen zijn. Dit helpt je om te bepalen of dit iets is wat je wilt doen.
 • Maak een businessplan op om te bepalen wat je wilt bereiken met IBO en/of DCX Academie. Dit zal je helpen om te bepalen wat voor soort opleidingsprogramma’s je wilt aanbieden, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je dit gaat financieren.
 • Klik op link passief inkomen.
 • Je besteld een abonnement ( IBO (als je zelf wil gaan verdelen ) en/of  DCX academie (enkelvoudige cursus) of  IMpowered (hier kan je jezelf op 2 cursussen tegelijk abonneren tegen een gereduceerd tarief )
 • Er is een garantie van 7 dagen geld terug op elke cursus.
 • De cursus wordt elke maand automatisch vernieuwd, tenzij je het opzegt vóór de vernieuwingsdatum.
 • We adviseren je om zeker contact met ons op te nemen om het maximale uit de academie en de wereldwijde community te halen.
 • Je kan de gegevens van je mentor terugvinden in de backoffice onder “upline IBO” of door contact op te nemen via mijn sociale media.
 • We zullen contact met je opnemen na registratie.