Genereer een passief online inkomen met NFT’s te traden, ook “non-fungible token” genoemd

nov 19, 2022

Home » Projects » NFT’s te traden, ook “non-fungible token” genoemd
Passief inkomen - Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - DCX Academy - Online NFT educatie Crypto NFT non-fungible-tokens

Investeer in jezelf en volg een professionele cursus in NFT-handel (NFT Trading)

Volg de NFT (non-fungible-token) Academy en leer hoe je grote rendementen kunt behalen op je NFT’s op de cryptocurrency markt.

Volg de academie om meer te weten te komen over NFT’s. Zo leer je hoe ze werken en hoe je ze kunt verhandelen.

Wat is zijn NFT’s eigenlijk?

Een non-fungible token, of NFT, is een uniek digitale item dat gekoppeld is aan een account op een blockchain via een smart contract. Dit kan bijvoorbeeld kunst, audio, video of andere creatief werk zijn. De NFT’s worden bijgehouden op hun onderliggende blockchains en bieden kopers bewijs van eigendom. Hoewel de digitale bestanden zelf oneindig reproduceerbaar zijn, zijn de NFT’s dat niet. Ze zijn uniek en kunnen niet worden vervangen of uitgewisseld. De eigenaar van een NFT kan het item verkopen, net zoals bij het verkopen van cryptovaluta. Vaak wordt alleen een verwijzing naar het digitale bestand opgeslagen op de blockchain, omdat het opslaan van het bestand zelf duur en kostbaar is.

Disclaimer: Wij zijn geen professionele adviseurs en accepteren dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van persoonlijk advies of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt. Wij kunnen en mogen geen persoonlijk financieel advies geven en geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld. Ook eventueel mailcontact of tips zijn nooit als persoonlijk financieel advies bedoeld. Sommige verwijzingen bestaan uit “referal links”. We blijven wel benadrukken je eigen onderzoek te doen of deze aanbieders je vertrouwen kunnen genieten. Het traden blijft steeds je eigen verantwoordelijkheid en je begrijpt dat dit risico’s kan inhouden. Wij geven zelf geen entries en adviseren je ook nooit hoeveel jij moet beleggen of inzetten op je trade. Het enige advies dat we geven is starten met demo, dan kleine bedragen en het in de IM cursussen geleerde risicomanagement toe te passen.