Genereer een passief online inkomen met SMX Academy – Sociale media cursus voor influencers

Verdien commissie op basis van het volume van doorverwezen nieuwe klanten. Alternatief, volg zelf de academie en ontwikkel een extra skillset om jezelf te verbeteren.

nov 23, 2022

Home » Projects » SMX Academy – Sociale media cursus voor influencers
Passief inkomen | Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - SMX Social Media academie - Online Social Media educatie.

Versterk je vaardigheden door te investeren in extra skillsets en neem deel aan een professionele SMX academie om influencer te worden. Deel deze Sociale Media academie ook met je vrienden en kennissen om hun kennis en vaardigheden ook te vergroten.

Er zijn twee manieren om inkomsten te genereren:

1. Door de cursus te volgen en je sociale media kanalen te gebruiken, kun je het maximale halen uit referral, affiliate of netwerkmarketing en geld laten opbrengen.

Als je wilt leren hoe je een effectieve online aanwezigheid opbouwt en authentieke en overtuigende inhoud creëert om je bereik te vergroten, relevant te blijven en je publiek te betrekken, dan is de social media-academie de juiste plek voor jou. Je zult leren hoe je een verhaal vertelt dat spanning, verbinding, emoties, opwinding en betrokkenheid opwekt. Ook zul je leren hoe je sociale kanalen optimaal kunt gebruiken, zodat elke post, video en foto telt voor het opbouwen van jouw merk met een hoger niveau van betrokkenheid. De SMX social media-academie biedt lessen van de beste grote influencers met bewezen resultaten die je zullen verbazen. Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om geweldige inhoud te creëren die bijdraagt aan het opbouwen van jouw merk.

Welkom bij de social media-academie!

TOP AANBEVELING

2. Je kunt deze SMX academie voor sociale media promoveren en een passief inkomen verdienen gebaseerd op het volume.

Je kan dit zien als een verzameling van de projecten en activiteiten van een verzekeringsmakelaar die ook betrokken is bij netwerk marketing. In deze rol fungeer je als coach en bied je ondersteuning aan de studenten die je hebt aangenomen in de community. Je begeleidt hen om hun doelen te bereiken en helpt ze om zich te ontwikkelen in hun carrière als influencer. Dit kan een geweldige manier zijn om je eigen vaardigheden en kennis te delen met anderen, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen portfolio en netwerk uitbreidt.

Verdienmodel:

 • Als je 2 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je de cursus gratis (33% korting). Als je 3 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €150. Als je 12 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €600. En als je 30 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €1000.
 • …. 
 • Als je een influencer bent met meer dan 50k volgers., Neem alstublieft contact met ons op..

>>> All about the IM academy on Facebook

Voorwaarde:

 • De abonnementen moeten actief zijn
 • Om een Independent Business Owner te worden, moet je het IBO-pakket afsluiten voor €24,95 per maand.

Start met het verdienen van een passief inkomen met het IBO programma van IM Mastery Academy

Om IBO te worden en/of SMX Academy op te starten, volg je de volgende stappen:

 • Zoek uit wat IBO en SMX academie precies zijn en wat hun doelstellingen zijn. Dit helpt je om te bepalen of dit iets is wat je wilt doen.
 • Maak een businessplan op om te bepalen wat je wilt bereiken met IBO en/of SMX academie. Dit zal je helpen om te bepalen wat voor soort opleidingsprogramma’s je wilt aanbieden, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je dit gaat financieren.
 • Klik op link passief inkomen.
 • Je besteld een abonnement ( IBO (als je zelf wil gaan verdelen ) en/of  SMX Sociale Media (enkelvoudige cursus) of  IMpowered (hier kan je jezelf op 2 cursussen tegelijk abonneren tegen een gereduceerd tarief )
 • Er is een garantie van 7 dagen geld terug op elke cursus.
 • De cursus wordt elke maand automatisch vernieuwd, tenzij je het opzegt vóór de vernieuwingsdatum.
 • We adviseren je om zeker contact met ons op te nemen om het maximale uit de academie en de wereldwijde community te halen.
 • Je kan de gegevens van je mentor terugvinden in de backoffice onder “upline IBO” of door contact op te nemen via mijn sociale media.
 • We zullen contact met je opnemen na registratie.