Genereer een passief online inkomen met Weglot website translation

Verdien 20% levenslange terugkerende commissie op elk abonnement.

nov 8, 2022

Home » Projects » Weglot website translation
Passief inkomen | Extra online geld genereren met

Wat is Weglot Website Translation?

Weglot Translate is de toonaangevende WordPress-vertaalplug-in, vertrouwd door meer dan 60.000 gebruikers wereldwijd. Vertaal uw WordPress-website in meer dan 110 talen en ga binnen enkele minuten over op meertaligheid, geen codering vereist.

Verhoog de zichtbaarheid en stimuleer conversies met gemak door meertalige functionaliteit toe te voegen. Weglot Translate is volledig geoptimaliseerd voor meertalige SEO, waarbij elke vertaalde pagina automatisch wordt geïndexeerd door Google. Zeg hallo in meerdere talen tegen miljoenen nieuwe bezoekers.

Maak uw website binnen enkele minuten meertalig met een gratis proefperiode. Bezoek https://weglot.com/ voor meer informatie!

Hoeveel commissie ontvang ik?

20% levenslange terugkerende commissies – Voor elke verkoop die u doet, betalen we een commissie van 20% voor de levensduur van de klant.

Wanneer ontvang ik mijn commissie?

Uitbetalingen – We betalen elke affiliate op de 20e van elke maand uit voor de verkopen die de maand ervoor zijn gegenereerd (dus 20 februari voor verkopen die bijvoorbeeld in januari zijn gegenereerd). We hebben geen minimum uitbetalingsbedrag, dus je wordt hoe dan ook elke maand betaald!

Kan ik een couponcode krijgen?

Coupons – We geven geen coupons die openbaar zijn. Als u een kortingsbon voor privéverkopen wilt hebben, daalt de verwijzingscommissie naar een levenslange commissie van 10%.

Begeleiding voor nieuwe Affiliates

Doen
We willen dat al onze affiliates een passief inkomen verdienen. Dit is wat enkele van onze beter presterende filialen doen.

  • Ken je publiek. Zorg ervoor dat u de meest relevante plannen die we aanbieden promoot. Bekijk ze gerust hier
  • Maak inhoud die een probleem oplost. We vinden dat gecreëerde content die meer is dan alleen een tutorial of vergelijkend artikel, meer converteert. Neem dus gerust contact op met affiliate@weglot.com voor ideeën over use cases om over te schrijven!
  • Spreek de klant rechtstreeks aan. Klanten vertrouwen mensen die hen te woord staan ​​en hun vragen beantwoorden. Laat hen zien dat Weglot aan al hun behoeften kan voldoen en tegelijkertijd de eenvoudigste oplossing op de markt is
  • Gebruik ons ​​hulpmiddel. Meld u aan voor een Weglot-licentie om er zeker van te zijn dat u een vertaalprofessional bent!

Niet doen
We hebben bepaalde praktijken en regels die affiliates moeten volgen.

  • Betaalde promoties via advertenties zijn ten strengste verboden
  • Openbare coupons zijn niet toegestaan
  • Spammen (mass e-mail, massaal posten in nieuwsgroepen, enz.) is uiteraard verboden
  • Zelfverwijzingen zijn niet toegestaan. Ons systeem tagt ze en u wordt niet betaald voor de verkoop.
    Als u een bureau bent dat de betalingen voor uw klanten afhandelt, neem dan contact met mij op zodat we ernaar kunnen kijken: logan@weglot.com

Logo’s/Promotiemateriaal

Onze persmap vindt u hier.

Neem gerust contact op met logan@weglot.com als je iets specifieks nodig hebt.

We willen dat je geld verdient

We willen echt dat u een daadwerkelijk passief inkomen verdient met ons partnerprogramma. We vinden het geweldig dat ons partnerprogramma echte mensen kan helpen die een echt inkomen verdienen. Daarom zijn we oprecht dat u contact met ons opneemt als u ooit iets nodig heeft, zelfs als u ons gewoon wilt leren kennen; laat het ons weten, we zijn altijd in voor een goed gesprek!