Genereer een passief online inkomen met BioKissed affiliate program

jan 7, 2024

Home » Projects » BioKissed affiliate program
Passief inkomen | Extra online geld genereren met BioKissed  affiliate program

Meer over BioKissed: Missie, Visie en Waarden

Elke stap die BioKissed zet, wordt geleid door onze missie, visie en waarden, met een liefde voor de natuur in het hart. Dit is ons verhaal.

Onze Missie

“Ons doel is uitzonderlijke zakelijke kansen te bieden voor iedereen, terwijl we een cultuur creëren voor positieve verandering met aandacht voor jouw gezondheid, jouw succes, en onze planeet.”

Onze Visie

“Ons ultieme streven is om wereldleider te zijn in milieubewuste netwerkmarketing.”
We werken op basis van een diepgaande samenwerking; met een gedeelde visie voor allen: overvloed, mededogen voor de planeet, de wens om terug te geven en positieve impact.

Onze Waarden

De aarde heeft een kritiek punt bereikt, en het is tijd voor ons om voor haar op te komen.

Laten we samen een werkelijk duurzame toekomst creëren. Samen streven we ernaar ons paradijs te beschermen en onze kernwaarden te belichamen:
het woord AARDE zelf:

Eco-bewust: We combineren de essentie van de natuur en ecologische innovaties om eerlijkheid en harmonie mogelijk te maken tussen ons, onze producten en de planeet.

Actiegericht: We initiëren en creëren blijvende verandering voor lokale gemeenschappen en degenen die wereldwijd hulp nodig hebben.

Erkenning: Elke kleine stap richting succes binnen BioKissed wordt aangemoedigd, gevierd en beloond.

Transformatie: We bieden een spannende kans voor onze leden, medewerkers en lokale gemeenschappen om te gedijen en overvloed te vinden.

Gezondheid-gericht: We promoten een duurzame en voedende levensstijl gericht op holistisch welzijn, zowel innerlijk als uiterlijk.

DE VOORDELEN VAN HET AANSLUITEN BIJ BIOKISSED

Extra Inkomen

Grijp de geweldige kans om een aanhoudend inkomen te genereren door een team van gepassioneerde leden te creëren en doorlopende cashflow te verkrijgen uit commissiepercentages en diverse bonussen.

Wees je Eigen Baas

Wees je eigen baas met de vrijheid en flexibiliteit om je eigen schema te creëren. Laat je bedrijf zichzelf runnen en beheer alles rechtstreeks vanuit je huis of waar dan ook ter wereld.

BioKissed Academie

Krijg volledige toegang tot zakelijke training, producteducatie en nog veel meer bronnen om het potentieel van je eigen bedrijf te maximaliseren, terwijl je groeit als professional en als persoon.

Erkenning

De schoonheid van netwerkmarketing is plezier hebben terwijl je hard werkt en gul beloond wordt met geld, prijzen, reizen en nog veel meer! De wereld ligt aan je voeten. Begin vandaag nog ten volle te leven.

Een Impact Maken

Sluit je aan bij onze reis om van deze wereld een groenere en betere plek te maken, voor toekomstige generaties en voor onze planeet. Draag direct bij aan goede doelen die ons zeer na aan het hart liggen.

Voor mee informatie over het BioKissed affiliate systeem klik hier!

BioKissed Liefdadigheidswerk

BioKissed Dreamteam

BioKissed Producten

BioKissed Purified Smart Bottle