Genereer een passief online inkomen met ECX Academy – Online E-Commerce – Dropshipping academie

Verdien commissie op basis van volume, dus op elke doorverwezen nieuwe ECX Academy student.

nov 18, 2022

Home » Projects » ECX Academy – Online E-Commerce – Dropshipping academie
Passief inkomen | Extra online geld genereren met het partnerprogramma van IM Mastery Academy - ECX e-commerce dropshipping academie - Educatie e-commerce dropshipping website maken.

Investeer in jezelf en volg een professionele cursus in E-commerce met Dropshipping of deel deze academie met je vrienden en kennissen.

Er zijn twee manieren om online inkomsten te genereren:

1. Volg de cursus ECX – E-commerce – Dropshipping van IM Academy om het maximale uit je eigen e-commerce website op basis van dropshipping te halen.

ECX academie is ontworpen voor iedereen, of je nu helemaal nieuw bent in e-commerce of al een ervaren pro bent. Onze doelstelling is om je te leren hoe je kunt profiteren van de enorme e-commercemarkt van $9 biljoen. Binnen de ECX academie leer je hoe je een winkel opzet, hoe je populaire virale producten kunt vinden en verkopen zonder dat je inventaris nodig hebt, hoe je effectieve advertenties op social media kunt plaatsen en hoe je je groei en schaalbaarheid kunt analyseren.

Er is momenteel een wereldwijde verschuiving naar online aankopen en handel, en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarom is het belangrijk om je kennis en vaardigheden op dit gebied op peil te houden.

Een van de leuke kenmerken van ECX academie is ons dagelijkse onderwijs met GoLive. Hierbij krijg je dagelijkse hulp van een team van persoonlijke mentoren, die in verschillende talen en tijdstippen beschikbaar zijn om je te helpen slagen. Het is alsof je een eigen team van persoonlijke mentoren hebt die je elke dag kunnen helpen.

Word lid van de ECX academie en leer hoe je kunt profiteren van de passies van anderen om je eigen bedrijf te financieren. Laten we samen de toekomst van e-commerce helpen vormgeven.

TOP AANBEVELING

2. Je kunt ook promooten van deze “ECX – E-commerce – Dropshipping academie” en een passief inkomen genereren op basis van het volume..

Je kan dit zien als een verzameling van de projecten en activiteiten van een verzekeringsmakelaar die ook betrokken is bij netwerk marketing. In deze rol fungeer je als coach en bied je ondersteuning aan de studenten die je hebt aangenomen in de community. Je begeleidt hen om hun doelen te bereiken en helpt ze om zich te ontwikkelen in hun cursus e-commerce. Dit kan een geweldige manier zijn om je eigen vaardigheden en kennis te delen met anderen, terwijl je tegelijkertijd ook je eigen portfolio en netwerk uitbreidt.

Verdienmodel:

 • Als je 2 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je de cursus gratis (33% korting). Als je 3 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €150. Als je 12 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €600. En als je 30 studenten/klanten aanbrengt, ontvang je maandelijks €1000.
 • …. 
 • Als je een influencer bent met meer dan 50k volgers., Neem alstublieft contact met ons op..

>>> All about the IM academy on Facebook

Voorwaarde:

 • De abonnementen moeten actief zijn
 • Om een Independent Business Owner te worden, moet je het IBO-pakket afsluiten voor €24,95 per maand.

Start met het verdienen van een passief inkomen met het IBO programma van IM Mastery Academy

Om IBO te worden en/of ECX Academie op te starten, volg je de volgende stappen:

 • Zoek uit wat IBO en ECX academie precies zijn en wat hun doelstellingen zijn. Dit helpt je om te bepalen of dit iets is wat je wilt doen.
 • Maak een businessplan op om te bepalen wat je wilt bereiken met IBO en/of ECX academie. Dit zal je helpen om te bepalen wat voor soort opleidingsprogramma’s je wilt aanbieden, welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je dit gaat financieren.
 • Klik op link passief inkomen.
 • Je besteld een abonnement ( IBO (als je zelf wil gaan verdelen ) en/of  ECX academie (enkelvoudige cursus) of  IMpowered (hier kan je jezelf op 2 cursussen tegelijk abonneren tegen een gereduceerd tarief )
 • Er is een garantie van 7 dagen geld terug op elke cursus.
 • De cursus wordt elke maand automatisch vernieuwd, tenzij je het opzegt vóór de vernieuwingsdatum.
 • We adviseren je om zeker contact met ons op te nemen om het maximale uit de academie en de wereldwijde community te halen.
 • Je kan de gegevens van je mentor terugvinden in de backoffice onder “upline IBO” of door contact op te nemen via mijn sociale media.
 • We zullen contact met je opnemen na registratie.